Ne proçesin e fotoporcelanit ngjyrat nuk jane njesoj si ato te ekranit,por duke u mbeshtet gjithmone tek teknologjia me e fundit ne jemi shume prane ngjyrave origjinale te fotos.Te gjitha fotot ne faqe jane me ngjyrat e personalizuara per porcelan,qe do te thote se cfare shikohet ne faqe del ne pllake. Ne parimin tone te punes  gjithmone parapregatisim foton me ngjyrat e porcelanit dhe i tregojme klientit nje prove se si do te dale para se ta pjekim ne furre ne temp 900 grade celsius.Ne çmim eshte pefshire transporti dhe tvsh., brenda  teritorit Shqiptar.